Tryksager

Vi hos Bramsnæs Skilte Design er eksperter i tryksager. Vi har siden år 1999 arbejdet med tryksager. Det er et yderst effektivt push medie, der stadig har sin gang. Det kan bl.a. være til festivaller, karnevaller, events mm. hvor det kan give mening at have tryksager. Det giver forbrugeren noget at forholde sig til, fremfor en online reklame de bare trykker væk.

Kontakt os i dag og lad os rådgive dig til den bedste løsning for dig.

TRYKSAGER SKABER OPMÆRKSOMHED

Hos Bramsnæs Skilte Design tilbyder vi tryk og print, der hjælper din virksomhed til at blive mere synlig med blandt andet visitkort, foldere, flyers og reklamehæfter.

I dag er der støt stigende fokus på webbaseret reklame, men der er faktisk stadig en række vigtige grunde til ikke at glemme de gode, gamle tryksager til at bringe dit budskab ud til din målgruppe.

Vi har mange års erfaring med tryksager fra opgaver i byer som Lejre og Roskilde.

I flæng kan nævnes:

 • Tryksager er det perfekte push medie – de skaber større opmærksomhed om et produkt eller en serviceydelse.
 • Nettet kan være flygtigt, og hvis du ikke øjeblikkeligt finder det, du søger, så surfer du videre. Et trykt hæfte brochure kan derimod gemmes og tages frem, når det er belejligt, og du kan bedre fokusere på at læse længere tekster på tryk. Det er simpelthen lettere at huske, hvad du har læst på tryk.
 • Papirets mangfoldighed og de mange efterbehandlingsmuligheder der findes i dag, giver større muligheder for at give målgruppen en unik oplevelse med det trykte medie.
 • Det trykte medie signalerer en redaktionel bearbejdning og dermed højere troværdighed.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  MASSER AF MULIGHEDER

  Vi begrænser os ikke kun til tryksager. Du kan selvfølgelig bestille alle former for reklamemateriale, hvis du kontakter os på nedenstående telefonnummer eller mail. Vi har løbende tilbud omkring forskellige produkter. Visitkort med SuperQR-kode på bagsiden, der linker direkte til en video omkring dit produkt eller din serviceydelse, er supersmarte. Videoen med kode kan være klar på kun et par dage!

  MANGE ÅRS ERFARING MED TRYKSAGER

  Bramsnæs Skilte Design har siden 1999 været eksperter i produktion af tryksager, så kig forbi til en dejlig kop kaffe, så finder vi sammen den rette løsning for dig. Uanset om du har brug for foto, klistermærker, retouche, bildekorationer, grafisk layout, dtp, falsning, skæring af visitkort eller noget helt andet, så klarer vi både små og store oplag med kort varsel.

  Mange års erfaring

  Vores firma har siden 1999 været eksperter i tryksager.

  Elsker vores kunder

  Vi har altid kaffe klar til når vores kunder besøger os.

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på at lave tryk i den højeste kvalitet og efter dine ønsker.

  KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFO

  Du er altid velkommen til at aflægge os et personligt besøg, så vi kan tage en snak. Du finder Bramsnæs Skilte Design i Kirke Hyllinge, som er tæt på både Roskilde og Lejre hvorfra vi laver dine tryksager.

  Ring gerne på tlf. 46 40 48 17 eller på mobil 21 65 64 34, så er du sikker på, du ikke går forgæves, da vi kan være ude på opgaver. Du er også velkommen til at sende os en mail til os på mail@nytskilt.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.

  Google

  ★★★★★

  5 stjerner!

  Sussan Aahman
  via Google

  ★★★★★

  Go’ service og flot resultat!

  Nikolai Tox
  via Google

  ★★★★✰

  Enorm flink mand

  Dennis Olsen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Ring, mail eller kig ind og få et uforpligtende tilbud – og en kop kaffe.

  Vi er som regel minimum én af os på kontoret, men ring i forvejen, hvis du vil være sikker – vi kan være ude på en opgave.

  Kontaktinfo