Klistermærker

Skal du bruge klistermærker til bl.a. advarselsmærker, piktogrammer, klistermærker med logo, etiketter, facade skilte, gulv reklamer, osv. Så kan vi hos Bramsnæs Skilte Design hjælpe dig. Kontakt os i dag, uanset hvilken type klistermærker du skal bruge hjælp til.

KLISTERMÆRKER GØR DIT FIRMA MERE INTERESSANT

Moderne trykketeknologi har skabt helt nye muligheder inden for markedsføring med klistermærke. Stickers, streamers og labels er alle kvalitetsløsninger, der på en let og elegant måde kan få dit budskab ud til et bredt publikum. De er desuden et økonomisk overkommeligt og meget fleksibelt reklame-element, der kan anvendes til mange forskellige formål og klæbes på mange forskellige placeringer.

Vi har mange års erfaring med tryk af klistermærker til vores kunder i byer som Lejre og Roskilde. Vores dygtige ansatte elsker deres arbejde og nyder at hjælpe vores mange tilfredse kunder med tryk af deres klistermærker.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   

  Her hos Bramsnæs Design trykker vi klistermærker i mange forskellige formater såsom:

  • Streamers
  • Labels
  • Advarselsmærker
  • Piktogrammer
  • Store facadeskilte
  • Vindues-reklame
  • Gulv-reklame

  Har du en anden form for klistermærke i tankerne? Så kan vi helt sikkert også lave det! Kontakt os med dine behov og så hjælper vi dig med dine nye klistermærker.

  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular, eller ring til os her på tlf.: 21 65 64 34.

  VI TRYKKER PÅ BÅDE PAPIR OG FOLIE

  Du kan vælge imellem et stort antal af standardetiketter på papir, eller vi kan trykke dem på selvklæbende vejrbestandig folie, der kan skæres ud i individuelle størrelser og i alle tænkelige faconer. I princippet er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dine klistermærker kan udformes.

  Udover at få løsninger i højeste kvalitet til en fordelagtig pris, så får du hos os også et samarbejde med udgangspunkt i gode råd og vejledning. Det sikrer at du kan være sikker på at træffe de helt rette beslutninger i forbindelse med din markedsføring via klistermærker. Vores erfarne ansatte har lavet næsten alle former for klistermærker, så du kan få lige præcis det du kunne tænke dig.

  SPRED DIT BUDSKAB

  Gennem klistermærker kan du blandt andet få markedsført din organisations budskab. Det er et fysisk medie som fungere som spredehagl, mod en stor målgruppe. Så få udbredt dig og din virksomhed, så du får en stigende kendskabsgrad.

  Ved denne billigere reklametype, kan du eksponere mange mennesker på mange forskellige lokationer. Det er en løsning som benyttes af mange virksomheder, både som emballage, på firmabilen, som dekoration i en butik, som plomberingsmærke, osv. Det er kun fantasien der sætter grænser for brug af klistermærker.

  Skil dig ud fra konkurrenterne med klistermærker med dit logo, navn, udtryk eller andet. Vi trykker i forskellige former, så vi kan skræddersy dine klistermærke efter dine ønsker. Rund, firkantet, oval og mange andre former kan du vælge til dine klistermærker.

  Mange års erfaring

  Vores firma har siden 1999 været eksperter i tryksager.

  Elsker vores kunder

  Vi har altid kaffe klar til når vores kunder besøger os.

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på at lave tryk i den højeste kvalitet og efter dine ønsker.

  LOGO KLISTERMÆRKER

  Vi kan lave klistermærke med tryk hvor du får dit logo, virksomhedsnavn eller andet. Klistermærker med eget tryk, er til dig som gerne vil kunne kendes på dit navn og udtryk.

  Vi klarer klistermærker med navn, logo og andre motiver. På klistermærkerne efterlignes dine farver og motiver fra logoet, jo mindre andet er aftalt. Logoerne er i super kvalitet, så du kan bruge logoerne på alle tænkelige overflader.

  Kontakt os allerede i dag og hør mere.

  ETIKETTER MED TRYK

  Etiketter kan bruges til mange ting. Det kan skabe en genkendelighed hos forbrugerne, give dine produkter et ønsket udtryk, og meget mere. Du får dine etiketter på rulle med tryk skræddersyet til dine behov og ønsker.

  Etiketterne kan bruges til en række forskellige brug, hvor dit budskab for eksempel kan sættes på dine produkter eller andre relevante flader. Etiketterne trykkes af vores erfarne ansatte, som kan give dig det motiv du ønsker.

  UNIKKE KLISTERMÆRKER

  Har du et unikt klistermærke i tankerne? Vi kan lave en lang række forskellige klistermærker med tal, bogstaver og motiver, ud fra dine ønsker og behov. Vi klarer nemlig trykningen af alle slags klistermærker.

  Vores kunder får ofte lavet unikke klistermærker af en lang række årsager og til forskellige situationer. Vi nyder at lave både basis og unikke klistermærker, hvor du kan sætte dit eget præg på klistermærkerne.

  FÅ EN SUPER QR-KODE PÅ DINE KLISTERMÆRKER

  Hos Bramsnæs Skilte Design er vi eksperter i design, layout, tryksager og bildekorationer, og vi kan finde den rette løsning til dig, uanset om du skal bruge et dusin eller en million enheder!

  Du kan selvfølgelig bestille alle former for tryk- og reklame materiale, og køb klistermærker ved hjælp af oplysningerne på vores hjemmeside. Noget af det nyeste er klistermærker med SuperQR-kode, der linker direkte til en video om dit produkt. Koden til din video kan være klar på kun et par dage!

  SuperQR-koden bliver skræddersyet til dit behov og organisation. Dette gøres med kodning bagom QR-koden. Hermed kan dine kunder scanne din kode og komme direkte ind på en video, artikel, hjemmeside eller andet. Mulighederne er uendelige med en SuperQR-kode.

  Kontakt os med dine ønsker og så gør vi det allerbedste for at opfylde dem.

  UDENDØRS KLISTERMÆRKER

  Vi trykker klistermærker til både inden- og udendørsbrug. Vores klistermærker til udendørs brug er trykt i en stærk og vejrbestandig folie. Folien er til dig som ønsker en holdbar løsning med tekst, tal eller dit unikke design.

  Designet kan blive trykt som bil folie, vej folie og meget mere. Du kan bruge den stærke folie på næsten alle flader, hvor den holder ved, grundet den høje kvalitet. Derudover er klistermærkerne også vandafvisende, så du får et holdbart kvalitets klistermærke.

  Vi kan lave næsten alle slags udendørs klistermærker. Til bil og firmabil, fortov, facader, indgangspartier, m.m. Kontakt os med din opgave og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

  Når vi trykker dit design er det altid med fokus på kvaliteten og dit ønskede udtryk på klistermærket. Derfor er vores ansatte specialister indenfor blandt andet tryksager, dekorationer, m.m.

  Få trykt dine udendørs klistermærker hos os. Du får en kvalitetsrig og langtidsholdbar løsning til din bil, fortov og meget mere.

  INDENDØRS KLISTERMÆRKER

  Til indendørs brug af klistermærker, ser vi et hav af muligheder.

  Vores kunder skal have alt lige fra gulvklistermærker til navnemærker. Uanset dit behov for klistermærker tilbyder vi en høj kvalitet, så du får et holdbart klistermærke som sidder ordentligt fast.

  Klistermærker som til/fra mærker, godkendelsesmærker, logo, indpakningsmærker, klistermærker på ark, etiketter, osv. Vi kan lave næsten alle former for klistermærker til dit indendørs forbrug. Det kræver bare at du kontakter os, og så klarer vi nemt tryk af dine klistermærker med dit ønskede motiv.

  Vi kan også trykke klistermærker med print på lim siden, så du kan se klistermærket gennem en glasrude, uden at kunne fjerne klistermærket igennem. Det er specielt en god løsning til bilruder, hvor udefrakommende kan se men ikke røre klistermærket.

  Ring til os og hør mere eller send en mail med din forespørgsel.

  KLISTERMÆRKER HOLDBARHED

  Klistermærker kan holde i lang tid, dog afhængig af hvad det udsættes for. Især udendørs klistermærker kan blive udsat for lidt af hvert, hvor holdbarheden kan mindskes grundt hårde vejrforhold og slitage.

  Vi kan hos os tilføre et lag laminat, som forlænger dine klistermærkers levetid med minimum 3 år. Lamineringen er et beskyttende lag, som holder dine klistermærker flotte i mange år.

  Laminat er en tynd film, som vi også bruger ved vandfaste klistermærker, grundet den beskyttende effekt. Derudover benytter vi det også til at fremkalde de flotte farver i klistermærket, hvis kunden ønsker et prangende og skarpt udtryk.

  VI KLARER ENHVER OPGAVE

  Hos Bramsnæs Design sidder vi klar til at hjælpe dig med dine opgaver. 

  Vi har en stor kapacitet og de helt rigtige maskiner, så vi nemt kan hjælpe dig med dine ønsker, uanset størrelse og omfang.

  Når vi løser din opgave er det altid med henblik på et tæt samarbejde og god service, så du altid kan komme til os igen hvis behovet opstår. 

  Vi hjælper til daglig en masse af vores kunder, som altid bliver tilfredse med vores services. 

  Du kan også blive en del af vores store kundekreds, ved at henvende dig med dit behov.

  HVAD KAN BRAMSNÆS DESIGN GØRE FOR DIG?

  Vi kan hjælpe dig med en lang række typer klistermærker, med alverdens forskellige klistermærke tryk. Uanset hvad du skal bruge, så kan vi levere. Små og store klistermærker i alle farver og motiver. Det er helt op til dig hvordan klistermærker print skal se ud.

  Skal du bruge klistermærker til biler, klistermærker til din virksomhed eller noget helt andet? Uanset dine ideer og ønsker, så kan vi hos Bramsnæs Design hjælpe dig.

  Vores professionelle ansatte er specialiseret i tryk af etiketter og klistermærker, så du får det udtryk du ønsker. Før, under og efter udførelsen sørger vi altid for en høj service af vores dygtige ansatte.

  Når vi trykker din ordre, sørger vi altid for at du får præcis det produkt du ønsker dig. Derfor er det også vigtigt for os med en tæt kontakt og dialog, hvor du nemt kan kontakte os ved ændringer eller andet til dine klistermærker.

  OPMÆRKSOMME OG DETALJEORIENTERET

  Vi nyder at gøre vores arbejde på bedst mulig vis. Derfor har vi altid fokus på detaljerne og sikrer altid at designet er som det skal være. Når vi trykker din ordre er vi opmærksomme på trykningen, så du ikke får eventuelle fejl eller forringelse i kvaliteten på dine klistermærker.

  Vores klistermærker er alle i høj opløsning og kvalitet, hvor du sikres en stærk holdbarhed, vandfasthed og fleksibelt materiale.

  Hvis du har brug for hjælp til monteringen af dine klistermærker, sidder vi klar til at hjælpe. Gennem vejledning, kan vi hjælpe dig over telefon eller mail, så du trin for trin kan opsætte dine klistermærker korrekt.

  DEN RIGTIGE FILTYPE TIL DINE KLISTERMÆRKER

  For at få trykt dine klistermærker i den rigtige størrelse og udtryk, kræves det den rigtige størrelse og kvalitetstype på din fil. Derfor tilbyder vi at tjekke din fil igennem uden ekstra omkostninger.

  Send filerne og den ønskede type klistermærke til mail@nytskilt.dk og så ser vi på om kvaliteten lever op til vores krav.

  KLISTERMÆRKE PRIS

  Tryk af klistermærker pris afhænger af din ønskede type, størrelse, antal, m.m. Vores priser er altid konkurrencedygtige og attraktive, så du ikke skal gå på kompromis med dine klistermærker med tekst, etiketter med eget tryk eller andet.

  Vores erfarne ansatte kan dig en pris på dine ønsker. Denne pris er fast, så du aldrig kommer ud for at skulle betale skjulte gebyrer eller ekstra regninger med Bramsnæs Design.

  Prisen bliver skræddersyet til dig og dine behov, af vores kompetente ansatte. Hermed får du en pris som passer til din opgaves omfang og type. Skal du have en skræddersyet pris?

  Kontakt os med din opgave, og så kan vi give dig et skræddersyet tilbud med en pris, som du kan tage imod eller ikke.

  Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med din opgave. Kontakt os og få en pris.

  ALT I KLISTERMÆRKER I ROSKILDE OG LEJRE

  Du er altid velkommen til at aflægge os et personligt besøg, så byder vi på en god kop kaffe. Vi har kontor i Kirke Hyllinge i nærheden af både Roskilde og Lejre og det er her vi trykker dine klistermærker.

  Ring gerne på tlf. 46 40 48 17 eller mobil 21 65 64 34, da vi eventuelt kan være ude på en opgave. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kan du naturligvis også sende en mail til os på: mail@nytskilt.dk.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Google

  ★★★★★

  5 stjerner!

  Sussan Aahman
  via Google

  ★★★★★

  Go’ service og flot resultat!

  Nikolai Tox
  via Google

  ★★★★✰

  Enorm flink mand

  Dennis Olsen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Ring, mail eller kig ind og få et uforpligtende tilbud – og en kop kaffe.

  Vi er som regel minimum én af os på kontoret, men ring i forvejen, hvis du vil være sikker – vi kan være ude på en opgave.

  Kontaktinfo