KLISTERMÆRKER GØR DIT FIRMA MERE INTERESSANT

Moderne trykketeknologi har skabt helt nye muligheder inden for markedsføring med klistermærker. Stickers, streamers og labels er alle kvalitetsløsninger, der på en let og elegant måde kan få dit budskab ud til et bredt publikum. De er desuden et økonomisk overkommeligt og meget fleksibelt reklame-element, der kan anvendes til mange forskellige formål og klæbes på mange forskellige placeringer. Vi har mange års erfaring med tryk af klistermærker til vores kunder i byer som Lejre og Roskilde.

Her hos Bramsnæs Design trykker vi klistermærker i mange forskellige formater såsom:

 • Streamers
 • Labels
 • Advarselsmærker
 • Piktogrammer
 • Store facadeskilte
 • Vindues-reklame
 • Gulv-reklame
 
Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular, eller ring til os på tlf.: 21 65 64 34.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  VI TRYKKER PÅ BÅDE PAPIR OG FOLIE

  Du kan vælge imellem et stort antal af standardetiketter på papir, eller vi kan trykke dem på selvklæbende vejrbestandig folie, der kan skæres ud i individuelle størrelser og i alle tænkelige faconer. I princippet er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dine klistermærker kan udformes. Udover at få tekniske løsninger i højeste kvalitet til en fordelagtig pris, så får du hos os også et samarbejde med udgangspunkt i gode råd og vejledning, der sikrer, at du kan være sikker på at træffe de helt rette beslutninger i forbindelse med din markedsføring via klistermærker.

  FÅ EN SUPERQR-KODE PÅ DINE KLISTERMÆRKER

  Hos Bramsnæs Skilte Design er vi eksperter i design, layout, tryksager og bildekorationer, og vi kan finde den rette løsning til dig, uanset om du skal bruge et dusin eller en million enheder!

  Du kan selvfølgelig bestille alle former for tryk- og reklamemateriale direkte fra vores hjemmeside. Noget af det nyeste er klistermærker med SuperQR-kode, der linker direkte til en video om dit produkt. Videoen med kode kan være klar på kun et par dage!

  Mange års erfaring

  Vores firma har siden 1999 været eksperter i tryksager.

  Elsker vores kunder

  Vi har altid kaffe klar til når vores kunder besøger os.

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på at lave tryk i den højeste kvalitet og efter dine ønsker.

  ALT I KLISTERMÆKER I ROSKILDE OG LEJRE

  Du er altid velkommen til at aflægge os et personligt besøg, så byder vi på en god kop kaffe. Vi har kontor i Kirke Hyllinge i nærheden af både Roskilde og Lejre og det er her vi trykker dine klistermærker.

  Ring gerne på tlf. 46 40 48 17 eller mobil 21 65 64 34, da vi eventuelt kan være ude på en opgave. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kan du naturligvis også sende en mail til os på: mail@nytskilt.dk.

  Google

  ★★★★★

  5 stjerner!

  Sussan Aahman
  via Google

  ★★★★★

  Go’ service og flot resultat!

  Nikolai Tox
  via Google

  ★★★★✰

  Enorm flink mand

  Dennis Olsen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Ring, mail eller kig ind og få et uforpligtende tilbud – og en kop kaffe.

  Vi er som regel minimum én af os på kontoret, men ring i forvejen, hvis du vil være sikker – vi kan være ude på en opgave.

  Kontaktinfo