Byggepladsskilte

Bramsnæs Skilte Design er specialister i at lave byggepladsskilte. Vi har mere end 22 års erfaring, og vi kan også hjælpe dig! Vi har lavet adskille byggepladsskilte i alle typer, farver og former. Så kontakt os endelig hvis du skal bruge et skilt til din byggeplads. Vi ser frem til at hører fra dig!

Byggepladsskilte til alle størrelser byggepladser

Som et led i kampen imod sort arbejde har det siden januar 2013 været en nødvendighed at have byggepladsskilte med både synligt navn og CVR-nummer. Dette gælder for entrepriser som koster mere end 50.000 DKK eller hvor projektet varer længere end én dag. 

Hos Bramsnæs Skilte Design har vi gjort det nemt og billigt for dig og din virksomhed at efterleve lovgivningen. Hvad end du som ejendomsmægler eller som byggeplads, mangler et skilt, så har vi ekspertisen til at kunne tilbyde dig et produkt der giver blikfang til en konkurrencedygtig pris.

Bliv klogere på lovgivningen her

– Reglen gælder for byggepladser på privat grund
– På skiltet skal fremgå både virksomhedens navn og CVR-nummer
– Hvis virksomheden ikke har et CVR-nummer skal SE-nummeret fremgå
– Byggepladsskiltet skal være synligt fra byggeriets begyndelse
– For udenlandske virksomheder gælder ovenstående, dog skal virksomheden skilte med navn og RUT-nummer.

Vi producerer skilte af høj kvalitet. Eksempelvis har du mulighed for at bestille et byggepladsskilt som er opbygget med en fast aluminiumsplade som kerne, og dækket på begge sider af plast med dit navn, logo, CVR-nummer eller hvad du ellers ønsker. 

Farverne printes i UV-farver så de ikke falmer over tid. Stativet kan laves af galvaniserede stålrør. Alt i alt har vi evnerne til at producere langtidsholdbare skilte som kan modstå både vind, vejr og sollys.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi har over 20 års erfaring med byggeskilte

  Hos Bramsnæs Skilte Design ApS har vi produceret skilte og tryksager siden 1999 for mange forskellige kunder, med mange forskellige behov og ønsker. Vores mange års erfaring betyder at vi kan udføre alt fra byggepladsskilte, til bannere til stilladser, facader eller andet. Vi har vores eget produktions udstyr, hvilket gør os agile overfor hastesager og krævende design. Kort fortalt kan vi løse enhver opgave indenfor tryk og skiltning.

  Mange års erfaring

  Vores firma har siden 1999 været eksperter i tryksager.

  Elsker vores kunder

  Vi har altid kaffe klar til når vores kunder besøger os.

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på at lave tryk i den højeste kvalitet og efter dine ønsker.

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på byggepladsskilte

  Tag kontakt til Bramsnæs Skilte Design, og lad os sørge for at du har de nødvendige skilte til at følge loven, og til at skabe blikfang. Vi sikrer os altid at leverer produkter i højeste kvalitet og til tiden. Det er selvfølgelig ikke kun noget du behøver at tage vores ord for, da du her kan du læse vores anmeldelser fra tidligere løste opgaver.

  Kontakt os i dag på telefon 21 65 64 35 eller på mail mail@nytskilt.dk og få et uforpligtende tilbud på byggepladskiltning. Du er også meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe, så vi kan tage en dialog om hvordan vi opfylder dine ønsker bedst muligt.

  Google

  ★★★★★

  5 stjerner!

  Sussan Aahman
  via Google

  ★★★★★

  Go’ service og flot resultat!

  Nikolai Tox
  via Google

  ★★★★✰

  Enorm flink mand

  Dennis Olsen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Ring, mail eller kig ind og få et uforpligtende tilbud – og en kop kaffe.

  Vi er som regel minimum én af os på kontoret, men ring i forvejen, hvis du vil være sikker – vi kan være ude på en opgave.

  Kontaktinfo