Bildekorationer

Bramsnæs Skilte Design har siden 1999 lavet bildekorationer / bilreklamer. Det betyder for dig at vi har dekoreret utallige af biler gennem tiden. Vi har gennem årene forbedret vores teknikker og metoder så du får en perfekt resultat, hver gang. Bildekorationer eller bilreklamer er en nem, billig og meget overskuelig måde, at lave reklame mens du er på vej ud til en kunde. Naboerne og forbipasserende ser reklamen bl.a., hvilket kan gøre så dit firma ligger “top of mind”. Hvilket vil sige at næste gang de skal bruge en håndværker, mekaniker, flyttefirma, eller hvad det end måtte være. Så kan de huske dig pga. din bil sprang i øjnene på dem. 

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde i forbindelse med bildekorationer eller bilreklamer, så kontakt os i dag og hør mere.

BILDEKORATIONER ER DEN ULTIMATIVE RULLENDE REKLAME

Bilreklamer, autodekorationer eller bildekorationer – uanset hvad du vil kalde det, så kører vi dit budskab direkte ud til målgruppen i form af en rullende reklamesøjle på landets gader og stræder. Brug bildekorationer som højst effektiv branding eller måske i forbindelse med en enkeltstående kampagne. Du kan nemt skifte budskab og udtryk efter behov. Her hos Bramsnæs design hjælper vi dig gerne i gang med et væld af kreative ideer:

 • Deko i træ-look
 • Selvklæbende folie
 • Kørende video-reklame (SuperQR-kode)
 • Næsten alle bilmodeller lagt ind på computer, så du kan se det færdige design på skærmen først

Udover bildekorationer tilbyder vi naturligvis også pakkeløsninger for firmaer, der ønsker at få lavet f.eks. facade, bil, klistermærkertryksager, hjemmeside mm.

Vores mange års erfaring gør, at vi har prøvet alle typer af bildekorationer. Vi kan også hjælpe dig! Om du skal have lavet en bil eller 50, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 21 65 64 34, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  SMID EN SUPERQR-KODE PÅ DIN BIL

  Du kan nu også med fordel bestille alle former for reklamemateriale direkte fra vores hjemmeside. Det er en stor fordel for dit firma at have visitkort med SuperQR-kode på bagsiden, der linker direkte til en lille video om din virksomhed. Videoen med kode kan vi lave på kun et par dage! Hvis du så samtidig smækker samme SuperQR-kode på din bil, så er du for alvor godt kørende!

  EKSPERTER I BILDEKORATIONER

  Vi har lavet bildekorationer siden 1999, så vi tør godt kalde os eksperter – kom forbi til en kop kaffe, så taler vi om at finde den helt rigtige løsning til netop dit firma. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud til dig, sammensat efter dine individuelle forventninger til en bildekoration. Vi har lavet en lille profilvideo, der kan give dig en god idé om nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med.

  Vi har de seneste 20 år arbejdet med bildekorationer, og du kan dermed vide dig sikker på, at du får markedets, måske bedste bildekorationer /bilreklame. 

  Mange års erfaring

  Vores firma har siden 1999 været eksperter i tryksager.

  Elsker vores kunder

  Vi har altid kaffe klar til når vores kunder besøger os.

  Kvalitetsbevidste

  Vi fokuserer på at lave tryk i den højeste kvalitet og efter dine ønsker.

  SPECIELT PRODUCERET HVER GANG

  Når vi laver bil dekorationer er det altid specielt produceret efter dine behov og ønsker, hver gang. Derfor er det nødvendigt for os at have din mening og noget materiale fra dig af, som vi kan tage udgangspunkt i når vi skal lave bil dekorationen til netop dig. På denne måde sikre vi os at du bliver 110% tilfreds med resultatet.

  Vi har i årenes løb lavet en masse forskellige bildekorationer. Vi bruger altid materialer af den højeste kvalitet, så du for dekorationer der holder længe. Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning, der passer til dig.

  SELVKLÆBENDE FOLIE

  Vi er leverings dygtige på selvklæbende folie i et væld af farver og mønstre. Den selvklæbende folie er smart og praktisk hvis man ønsker at give sin bil et andet look. Bilen bliver pakket ind i et enkelt stykke folie, hvorefter det vil ligne at bilen har fået en lakering.

  Selvklæbende folie ser ikke kun godt ud, men det har også den praktiske egenskab. At det beskytter lakken for ridser og stenslag. Dette er med til at bevare bilens værdi, da lakken vil fremstå som helt ny, når du fjerner folien, den dag du skal sælge den.

  BILDEKORATION PRISER

  Ved en dekoration af bil varierer priserne alt efter opgavetype og ønskede udtryk. Derudover vil prisen også være afhængig af opgavens omfang i forhold til bilindpakning.

  Vores kompetente ansatte kan give dig en skræddersyet pris på din opgave. Henvend dig med dine ønsker og behov for bilreklame og indpakning af bil, og så laver vi en unik pris til dig.

  Da vores dekoration til bil og bilreklame pris er afhængig af dine ønsker, glæder vi til at høre om lige præcis din opgave.

  FÅ TILBUD PÅ BILDEKORATIONER

  Vil du have et uforpligtende tilbud på bilreklamer?

  Hos os tilbyder vi alle nuværende og fremtidige kunder et uforpligtende tilbud på bil reklame og dekoration. Du kan kontakte os gennem vores kontaktoplysninger, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak om reklame på din bil. Vi vender oftest tilbage med svar indenfor 24 timer.

  Tilbuddet er altid uforpligtende for dig, så du kan få et indblik i vores konkurrencedygtige og attraktive priser på reklame til bil. Vi glæder os til at høre om din opgave og forventninger.

  KONTAKT OS HVIS DU VIL VIDE MERE

  Du er meget velkommen til at besøge vores butik i nærheden af både Roskilde og Lejre. Du kan kontakte os på tlf. 46 40 48 17 eller på vores mobil 21 65 64 34. Ring gerne i forvejen, da vi kan være ude på en opgave. Hvis det er udenfor åbningstiderne, kan du også maile os: mail@nytskilt.dk, hvis du har spørgsmål eller vil træffe en aftale. Vi håber på at høre fra dig!

  Referencer

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Bildekoration

  Udrykningskøretøj

  Lejre Brandvæsen – friske biler med “gnist” 🙂

  Samme design på hele bilparken

  Hydroscan har samme design på alle biler

  Rengøringsbil

  Der kører en rengøringsbølge over hele Sjælland

  Se bilen på computer først

  Se det færdige layout på skærmen

  Bildekoration

  Bildekoration malermester

  malerbil der vækker opsigt på gaden

  Google

  ★★★★★

  5 stjerner!

  Sussan Aahman
  via Google

  ★★★★★

  Go’ service og flot resultat!

  Nikolai Tox
  via Google

  ★★★★✰

  Enorm flink mand

  Dennis Olsen
  via Google

  Lyst til at snakke?

  Ring, mail eller kig ind og få et uforpligtende tilbud – og en kop kaffe.

  Vi er som regel minimum én af os på kontoret, men ring i forvejen, hvis du vil være sikker – vi kan være ude på en opgave.

  Kontaktinfo