Tryksager Lejre, Roskilde

Tryksager skaber opmærksomhed

Hos Bramsnæs Skilte Design tilbyder vi tryk og print, der hjælper din virksomhed til at blive mere synlig med blandt andet visitkort, foldere, flyers og reklamehæfter.

I dag er der støt stigende fokus på webbaseret reklame, men der er faktisk stadig en række vigtige grunde til ikke at glemme de gode, gamle tryksager til at bringe dit budskab ud til din målgruppe.

Vi har mange års erfaring med tryksager fra opgaver i byer som Lejre og Roskilde.

I flæng kan nævnes:

  • Tryksager er det perfekte push medie – de skaber større opmærksomhed om et produkt eller en serviceydelse.
  • Nettet kan være flygtigt, og hvis du ikke øjeblikkeligt finder det, du søger, så surfer du videre. Et trykt hæfte brochure kan derimod gemmes og tages frem, når det er belejligt, og du kan bedre fokusere på at læse længere tekster på tryk. Det er simpelthen lettere at huske, hvad du har læst på tryk.
  • Papirets mangfoldighed og de mange efterbehandlingsmuligheder der findes i dag, giver større muligheder for at give målgruppen en unik oplevelse med det trykte medie.
  • Det trykte medie signalerer en redaktionel bearbejdning og dermed højere troværdighed.

Masser af muligheder

Vi begrænser os ikke kun til tryksager. Du kan selvfølgelig bestille alle former for reklamemateriale, hvis du kontakter os på nedenstående telefonnummer eller mail. Vi har løbende tilbud omkring forskellige produkter. Visitkort med SuperQR-kode på bagsiden, der linker direkte til en video omkring dit produkt eller din serviceydelse, er supersmarte. Videoen med kode kan være klar på kun et par dage!

Mange års erfaring med tryksager

Bramsnæs Skilte Design har siden 1999 været eksperter i produktion af tryksager, så kig forbi til en dejlig kop kaffe, så finder vi sammen den rette løsning for dig. Uanset om du har brug for foto, klistermærker, retouche, bildekorationerlayout, dtp, falsning, skæring af visitkort eller noget helt andet, så klarer vi både små og store oplag med kort varsel.

Kontakt os for yderligere info

Du er altid velkommen til at aflægge os et personligt besøg, så vi kan tage en snak. Du finder Bramsnæs Skilte Design i Kirke Hyllinge, som er tæt på både Roskilde og Lejre hvorfra vi laver dine tryksager.

Ring gerne på tlf. 46 40 48 17 eller på mobil 21 65 64 34, så er du sikker på, du ikke går forgæves, da vi kan være ude på opgaver. Du er også velkommen til at sende os en mail til os på mail@nytskilt.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.