Klistermærker gør dit firma mere interessant

Moderne trykketeknologi har skabt helt nye muligheder inden for markedsføring med klistermærker. Stickers, streamers og labels er alle kvalitetsløsninger, der på en let og elegant måde kan få dit budskab ud til et bredt publikum. De er desuden et økonomisk overkommeligt og meget fleksibelt reklame-element, der kan anvendes til mange forskellige formål og klæbes på mange forskellige placeringer. Vi har mange års erfaring med tryk af klistermærker til vores kunder i byer som Lejre og Roskilde.

Her hos Bramsnæs Design trykker vi klistermærker i mange forskellige formater såsom:

  • Streamers
  • Labels
  • Advarselsmærker
  • Piktogrammer
  • Store facadeskilte
  • Vindues-reklame
  • Gulv-reklame

Vi trykker på både papir og folie

Du kan vælge imellem et stort antal af standardetiketter på papir, eller vi kan trykke dem på selvklæbende vejrbestandig folie, der kan skæres ud i individuelle størrelser og i alle tænkelige faconer. I princippet er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dine klistermærker kan udformes. Udover at få tekniske løsninger i højeste kvalitet til en fordelagtig pris, så får du hos os også et samarbejde med udgangspunkt i gode råd og vejledning, der sikrer, at du kan være sikker på at træffe de helt rette beslutninger i forbindelse med din markedsføring via klistermærker.

Få en SuperQR-kode på dine klistermærker

Hos Bramsnæs Skilte Design er vi eksperter i design, layout, tryksager og bildekorationer, og vi kan finde den rette løsning til dig, uanset om du skal bruge et dusin eller en million enheder!

Du kan selvfølgelig bestille alle former for tryk- og reklamemateriale direkte fra vores hjemmeside. Noget af det nyeste er klistermærker med SuperQR-kode, der linker direkte til en video om dit produkt. Videoen med kode kan være klar på kun et par dage!

Alt i klistermæker i Roskilde og Lejre

Du er altid velkommen til at aflægge os et personligt besøg, så byder vi på en god kop kaffe. Vi har kontor i Kirke Hyllinge i nærheden af både Roskilde og Lejre og det er her vi trykker dine klistermærker.

Ring gerne på tlf. 46 40 48 17 eller mobil 21 65 64 34, da vi eventuelt kan være ude på en opgave. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kan du naturligvis også sende en mail til os på: mail@nytskilt.dk.